Behaglig värme för kropp och själ


Hälsosam, ekonomisk och estetisk - infraröd värme har flera övertygande fördelar. De eleganta elementen av glas eller pulverlackad plåt sprider på samma sätt som solen en behaglig och hälsosam värme som kommer från den milda, infraröda strålningen. Denna strålning kan jämföras med det synliga ljuset och är fullkomligt ofarlig för människor och djur, till skillnad från den aggresiva UV-strålningen. Infrastrålningens positiva effekter används även inom vården med stora framgångar.

Vi lägger stor vikt vid individualitet: Våra värmelement kan användas på många sätt. Antingen som komplett uppvärmningssystem för hemmet eller som en extra värmekälla för vardagsrummet och badrummet under vår och höst. Varför värma upp hela rummet, när man kanske bara sitter vid skrivbordet på kontoret? Ändra dina uppvärmningsvanor och spara på så sätt in på uppvärmningskostnaderna utan att för den skull dra ned på komforten. Med infravärmen kan du ge effektiv punktvärme i badrummet, uterummet, över skötbordet, i massagerummet eller gymmet - behaglig värme känner inga gränser.

Infranomics värmelement är endast 14 mm tjocka och därmed väldigt platssparande. De är tillverkade i Tyskland och certifierade av tyska TÜV.