Inledning IR-värme

En ny, elegant och ekonomisk värmekälla för hemmet, sommarstugan eller arbetsplatsen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välgörande värme med naturen som förebild – modern, säker och effektiv –

30–50 % lägre inköps- och uppvärmningskostnader
Kräver varken olja, gas, pellets eller ved
Kort uppvärmningstid och låg strömförbrukning
Låg inköpskostnad och oerhört enkel installation
Lång livslängd utan underhåll. Inga extrakostnader i efterhand
Tidlös design – så estetisk kan uppvärmning vara idag
Den ett behagligt inomhusklimat, förhindrar mögelbildning samt är hälsosam för människor och djur – utan några utsläpp.Våra produkter utvecklas och tillverkas i Tyskland. Vi är den enda samarbetspartnern i Sverige för de marknadsledande tillverkarna inom infravärme:

INFRANOMIC,  INFRAWORLD,  FRICO,  SOLAMAGIC,   INFRALOGIC

Alla våra värmeelement är kontrollerade och godkända av tyska TÜV med skyddsklass IP 2 till IP 65. De är stänkskyddade till vattentätt och kan även användas i badrummet, till exempel som dekorativ och imfri spegel (INFRANOMIC Produkter) eller spot värme för omedelbar uppvärmning (InfaLogic Produkter).


Utöver säkerhetsmärkningen från TÜV-GS är våra produkter naturligtvis även CE-certifierade i enlighet med de senaste europeiska riktlinjerna.

På den här sidan hittar du information om du inte känner dig nöjd med dina uppvärmningskostnader eller har funderingar kring att installera ett nytt uppvärmningssystem. 

 

 

 

 

Kanske letar du efter ett alternativ till luftvärmepumpar, El-Radiator, fjärrvärme, pellets-, ved- eller oljepannor och skulle gärna sänka dina löpande kostnader med upp till 50 % i bästa fall? ( Jämför gärna den forskningsprojekt vid det Tekniska Universitetet i Kaiserslautern, tyskland med Vetenskaplig Undersökning och jämförelse mellan GAS Värme och Infraröd Värme i två identiska hus. Du hittar den på "Service" - "Undersöka Gas-Infrarödvärme" på denna sida.)

Du kanske ska installera något nytt och skulle gärna avstå från kostnaderna för borrning, tank, pannrum och lagringsutrymme eller kamin och rörsystem?

Kanske letar du efter en effektiv extra värmekälla för enskilda rum, till exempel under höst och vår när värmesystemet egentligen inte behöver användas fullt ut.

Vi vill gärna hjälpa dig med din planering. Vi kan bland annat erbjuda en analys av dina specifika behov och individanpassad rådgivning.

I Tyskland, Österrike och Schweiz är uppvärmning med infravärmepaneler sedan 15 år ett etablerat alternativ med tusentals nöjda kunder. I Sverige är denna teknik ännu relativt ny och okänd. Det vill vi ändra på. 

Vill du se våra fantastiska Natursten IR-paneler?
Vänligen klicka här
:

www.Infravarme-Design.se